Fit pagina nr 5

Ik rook en ik drink niet omdat ik mijn zintuigen niet wil vertroebelen. Op die manier staan ze op scherp en ervaar ik de volle zinnelijkheid van het leven.

Xaviera Hollander

Voeding op maat
Nergens heerst zoveel verwarring als op het gebied van gezonde voeding. Je wordt er soms moedeloos van. Wie nog steeds op zoek is naar hèt ultieme dieet om zich zo goed mogelijk te voelen  (en wie wil dat niet?) kan wellicht het antwoord vinden in een nieuwe aanpak: het Novo-programma. Hierbij wordt met behulp van ultramoderne apparatuur de immunologische reactie van je bloed op 115 verschillende voedingsstoffen getest en geanalyseerd. Het resultaat is een volledig individueel aangepast voedingsplan, want ieder mens is nu eenmaal anders. Het is niet goedkoop, maar het feit dat de grootste zorgverzekeraar van ons land het in haar pakket heeft opgenomen is in ieder geval een veelbelovend teken.
De kosten voor dit op maat gesneden programma bedragen eenmalig € 499,--.
Voor meer informatie: www.immogenics.com

Súpersonisch poetsen!
Eerlijk gezegd vond ik elektrische tandenborstels altijd onzin, maar na een week poetsen met de nieuwste telg van Braun ben ik óm! Door de 31.000 (!) trillingen per minuut voelen m’n tanden gladder en - misschien dat ik het me verbeeld – lijken ze ineens witter. Deze Deluxe – uitvoering heeft nog een aantal extra snufjes zoals een massagestand en een speciale reisverpakking. Volledig opgeladen gaat de borstel zestien uur mee en kan je dus prima vergezellen op vakantie.
Braun, Oral-B Sonic Complete Standaard: € 119,-- en Deluxe: € 129,--.
Voor meer informatie: www.braun.com of www.oralb.com

Drie vliegen in één klap
Bijzondere eigentijdse drankjes om op te laden, te ontspannnen of bij te komen na een avondje uit. Op basis van vruchtenextracten, kruiden en bronwater. Zonder chemische toevoegingen of suiker. Dus puur natuur en hélemaal lekker!
Firefly (330 ml), € 1,95. Verkrijgbaar bij diverse supermarkten en de Bijenkorf.
Voor (verkoop)informatie: 0800 – 0180 of www.fireflytonics.com

Prima Pilates
In Amerika bestaat het natuurlijk alweer járen en werd het voornamelijk door dansers en atleten beoefend om te revalideren van blessures. Pilates is echter meer: een perfecte en subtiele bewegingsvorm die je spieren versterkt en langer maakt. De oefeningen maken je bewuster en je lichaamshouding verbetert aanzienlijk,  waardoor het geschikt is voor iedereen die lekker in z’n vel wil zitten.
Voor meer informatie: www.pilatescompany.nl

Pure oppepper
Helaas maar waar: na ons dertigste levensjaar begint de medogenloze strijd tussen de veerkracht van onze huid en de zwaartekracht van moeder aarde. Gelukkig brengt de laatste ook weer een oplossing in de vorm van de zwarte bes. De extracten uit dit sappige vruchtje zorgen niet alleen voor het versterken en hydrateren van de huid, maar voorzien haar ook van de belangrijke omega-3 en omega-6 vetzuren. In combinatie met een uitgebreid complex van andere natuurlijke werkstoffen, vitamines en mineralen ontwikkelde Biodermal een luchtig en fris serum dat je dagelijks vóór je gebruikelijke dag- of nachtverzorging aanbrengt en de veerkracht aanzienlijk stimuleert.
Biodermal Veerkracht Serum (30 ml), € 29,95.
Voor meer informatie kunt u dagelijks bellen met de Biodermal Huidlijn: 0800 – 24 63 376 (tussen 09.00 en 17.00 u) of kijken op www.biodermal.nl