Fit pagina nr 3

“What good are all possesions in the world if you do not have your health?”

David Wolfe

Spring in vorm!
Touwtje springen is behalve jeugdsentiment ook dé perfecte lichaamstraining. Vijf tot tien minuten per dag zijn al voldoende om de conditie te verbeteren en rug- en schoudergewrichten te versterken. Dijen, kuiten en billen worden tegelijkertijd verstevigd. Begin langzaam en voer het tempo geleidelijk op.
Leren springtouw met houten handvatten, € 11,99. Verkrijgbaar bij Perry Sports.

Zuivere koffie
Nu we de warmste tijd van het jaar weer beleven is dit verkwikkende drankje  op basis van vetarme Alpenmelk een welkom alternatief voor het kopje koffie. Het smaakt naar Ice Coffee met een vleugje vanille en is gekoeld het lekkerst. Naast pure caffeïne-extract zorgen toegevoegde vitaminen en specifieke ingrediënten voor het elimineren van afvalstoffen en het verkrijgen van meer energie. Een frisse oppepper dus.
Returnity, vanaf € 1,19 (250 ml). Onder meer verkrijgbaar bij supermarkten en benzinestations.

Twee vliegen in één klap
Is het tijd om weer eens bij te praten met die goede vriend of vriendin? Stel eens voor om samen te gaan wandelen. Samen iets ondernemen is altijd leuk en lopen in de frisse buitenlucht is nog altijd de gezondste vorm van beweging. Daarnaast kom je nog eens ergens!
Op de volgende sites staan talloze wandelroutes en handige informatie.: www.anwb.nl (klik op ‘vakantie & vrije tijd), www.ns.nl (klik op service), www.wandelen.nu of www.tweevoeter.nl

In the pocket!
‘Je geld in een oude sok bewaren’ moeten de bedenkers van deze slimme sok toch niet zo’n slecht idee gevonden hebben. Het handige enkelvakje biedt voldoende ruimte voorsleutels, pasjes of geld. Door de speciale rits zit alles veilig opgeborgen en kan je je vrij bewegen. Ideaal voor op reis of tijdens het sporten. Verkrijgbaar in diverse kleuren vanaf maat 37 tot maat 46.
De Pocketsock, € 10,50,  is te bestellen via www.pocketsock.nl en www.panormatravel.nl

Blije benen
Een vermoeid en zwaar gevoel in de benen is vooral in de zomer een veel gehoorde klacht, die nu heel eenvoudig kan worden aangepakt. Deze verkoelende gel is gemakkelijk in gebruik en het effect is direct merkbaar. Het geheim zit ‘um in de zogenaamde flavonoïden. Deze plantaardige stofje, afkomstig van het extract van rode wijnstokbladeren, bevorderen de doorbloeding en verminderen de zwelling. Daarnaast houden ze de bloedvaten soepel met als gevolg: vederlichte onderdanen!
Antistax Cooling Gel, € 9,98 (125 ml). Antistax Capsules (voor de meer hardnekkige gevallen), € 13,80 (50 stuks)