Fit pagina nr 2

“Wees nu jong. Je kunt later altijd nog oud worden.”

Dick von Freyburg

Bewuste keuze
Het Engelse bedrijf Viridian produceert niet alleen topkwaliteit voedingssupplementen met voornamelijk biologische ingrediënten, maar geeft ook nog eens 50% van hun winst aan diverse goede doelen. Met dit uitgekiende multivitaminepreparaat zorg je daarom niet alleen goed voor jezef, maar ook voor een betere wereld!
Viridian, High Fiveâ Multiviamin and Mineral formula, vanaf € 12,50 (30 stuks). Verkrijgbaar bij the Health Company, Amsterdam,
tel. 020 – 471 07 56. Voor meer informatie: www.viridian-nutrition.com

Voetverwenner
Een voetenbad ontspant en verkwikt, maar is vaak een gedoe. De speciale vormgeving van deze compacte versie van Babyliss voorkomt geklieder. Daarnaast wordt het water automatisch verwarmt en kan men kiezen tussen een massage- en bubbelstand.
Babyliss Voetenbad Compact, € 89,99. Verkrijgbaar bij elektro-speciaalzaken. Voor meer informatie, tel. 0182 – 640 644 of www.babyliss.nl

Pure geuren en kleuren
Deze zepen zijn mooi dat je er bijna in zou bijten. Zeepmaker Abdul Nasit vervaardigt ze eigenhandig op basis van glycerine, natuurlijke kleurstoffen en met de beste essentiële oliën voor een aromatherapeutische werking. Ieder met een specifieke werking.
Babylon Bubbles,  € 7,50 per stuk. Voor verkoopinformatie: 020 – 463 67 30.

Masseur binnen handbereik
Toegegeven; er gaat niets boven de menselijke hand, maar dit professionele apparaat is een serieuze concurent. Door de stevige, verticale pulserende bewegingen wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor spierpijn, blessures en stress feilloos worden aangepakt. Ideaal voor het snel ontspannen van verkrampte schouders. De TherapistSelect™ is traploos schakelbaar en is door zijn vormgeving ook gemakkelijk zelf te hanteren (alhoewel het natuurlijk altijd beter is om hiervoor een ander te verleiden). Wie hem ervaart is direct verkocht. U bent gewaarschuwd.
De Therapieselect™ type PA-1, € 149,--. Voor informatie en/of bestellingen: Health Car Holland, 020 – 670 50 79 of www.healthcareholland.nl

Gelukkig gezond
Geluk is alles, maar niets zonder gezondheid. In dit mooie boek staat alles om deze twee belangrijkste zaken in ons leven te bevorderen. Van veel inspirerende ideeën tot simpele, maar effectieve oefeningen. Werk, ontspanning, voeding, slapen en liefde.....alles komt aan bod. Door de prachtige foto’s, overzichtelijke indeling en praktische tips is dit boek een aanrader voor iedereen die meer bewust wil leven.
Gelukkig Gezond, Lorna Lee Malcolm, € 29,95, ISBN 9020950576.