Fit pagina nr 1

‘Het is heel gezond om af en toe te zondigen. Als je er maar bewust van geniet!’

Roy Martina

Huisarts
Een huis is als een tweede huid. Volgens Feng Shui specialist Annbritt Olsson heeft ieder huis, net zoals ieder mens, zijn eigen energie en is het daarom belangrijk dat die twee elkaar goed ondersteunen. Met behulp van deze zesduizend jaar oude Chinese kennis geeft ze praktische en smaakvolle adviezen waardoor eventuele blokkades verdwijnen en positieve krachten hun gang kunnen gaan. Het kan zomaar toeval zijn, maar sinds mijn huis onder haar handen kwam gebeuren mij de meest mooie dingen....
Annbritt is daarnaast de eerste vrouwelijke (en betrouwbare!) aannemer die ik ken. Ze is een feest om mee te werken en scheelt een hoop (ongezonde) verbouwingsstress.
Voor informatie: annbritt@time-spacefengshui.com
Tel. 06 – 42 19 27 91

Nooit meer natte voeten
De nieuwste ontwikkeling op schoengebied is het GORE-TEX® membraam dat in zowel klassiek als sportief schoeisel verwerkt wordt. Door de speciale structuur krijgt vocht van buitenaf geen kans om door de schoen heen te dringen, terwijl het extreem ademend bovenmateriaal er voor zorgt dat transpiratievocht juist wèl wordt afgevoerd. Resultaat: altijd droge voeten! Dit sportieve unisex-exemplaar is van Raichle en kost € 125,-. Verkrijgbaar bij de betere schoenen- of sportzaak.
Info: 070 - 312 10 70, www.gore-tex.nl.

Imuun-boost!
Griep en verkoudheid krijgen mij niet meer in hun greep sinds ik dit preventief in de maanden met de R. gebruik. Het belangrijkste geneeskrachtige bestanddeel is vlierbesextract dat een ware viruskiller blijkt. Een absoluut wondermiddel dat nog veel te onbekend is!
Sambucol Weerstand Plus, (30 zuigtabletten), € 12,95. Ook verkrijgbaar als siroop voor volwassenen (The Original)  en voor kinderen (For Kids). Verkrijgbaar bij drogist, apotheek en natuurwinkel.
Info: TS Products, 0341 – 427626.

Krachtvoer
Het is al lang geen nieuws mee dat we meer groente en fruit moeten eten. Living Fytomins - met onder meer fruit, groenten, grassen algen en vezels - is een complete groentewinkel in een potje. Het revolutionaire verwerkingsproces zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen veel beter worden opgenomen dan bij gangbare voedings-supplementen. Dit zogenaamde superfood  is overigens geen vervanging voor gezonde voeding, maar wel een prima aanvulling op het dagelijks menu. 
Living Fytomins (150 g), € 29,95. Info: www.ortholon.com.

Vergeet het dieet!
Wie na de feestdagen het goede voornemen heeft om weer eens op dieet te gaan, doet er beter aan het boek van de Belgische bewegingsdeskundige Sonja Kimpen te kopen. Hierin vertelt ze op humoristische en herkenbare wijze waarom diëten niet werken en hoe je op een hele andere manier een gezond, gelukkig en daarom slank leven kunt leiden.
Een leven slang slank zonder dieet, ISBN 9071206 35, € 19,95.