Huid in balans

De huid is ons grootste orgaan en vormt de schakel tussen een goede gezondheid en uiterlijke schoonheid. ‘Zo binnen, zo buiten’, zegt men ook wel en juist door onze moderne hectische levenstijl krijgt onze huid het van beide kanten vaak zwaar te verduren. Voedingsgewoonten (teveel koffie, alcohol en gekruid eten), stress, hormooninvloeden en luchtvervuiling beïnvloeden de doorbloeding en kunnen de huid zodanig uit balans brengen dat ze rood, vlekkerig en droog wordt. De gezichtshuid heeft een ultrafijn netwerk van haarvaatjes die normaal gesproken niet zichtbaar zijn. Een gezonde blos is een fris gezicht, maar wanneer de wand van de bloedvaatjes zodanig is verslapt dat het bloed niet meer goed kan wegtrekken, is er sprake van couperose  of rosacea. De huid vertoont dan rechte of kronkelende rode, dunne lijntjes – met name op de wangen en neus - en is dan uiterst kwetsbaar. Naast een zoveel mogelijk gebalanceerde levensstijl is het net zo belangrijk om te kiezen voor een uitgebalanceerde en uitgekiende huidverzorging. Mede dankzij meer dan honderd jaar ervaring ontwikkelde Eucarin de Anti-Redness productlijn. Deze milde parfumvrije producten hydrateren en kalmeren de huid. Uv-filters (SPF 15) zorgen daarnaast voor bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon.

Eucerin Anti-Redness bevat extracten uit de zoethoutwortel met een kalmerende werking. Deze werden al meer dan 4000 jaar gelden door de Chinezen gebruikt. De toegevoegde groene pigmenten corrigeren de roodheid in het gezicht.
De huid komt weer tot rust en dat is te zien.

Heb jij last van roodheid? Doe de test!
Wil jij weten of je last hebt van een geïrriteerde huid en hoe jij je huid het beste kunt verzorgen? Doe dan nu de test op www.eucerin.nl en ontvang direct een persoonlijk huidadvies.